Hva skjer våren 2017?

Våren 2017 blir som vanlig fylt av flott og variert kormusikk, gudstjenester og kulminerer med besøk fra vennskapskor på Island og til sist midnattskonserter i Tromsdalen kirke.

Tirsdag 21. mars blir det igjen Evensong i Grønnåsen kirke. Vi har gjennomført Evensong noen ganger nå og håper at mange vil komme og dele denne stunden med oss. Medvirkende denne gang blir Svenn A. Nielsen, liturg, og Paul Gunnar Staff, kantor. Musikk av Herbert Sumsion og fler.

2. april deltar vi igjen på radiogudstjeneste, direkte overført fra Grønnåsen kirke på NRK P1 kl 11.00, sammen med barnekorene i Grønnåsen.

I vår skal vi takke av vår kjære kantor Paul Gunnar, som går av med pensjon til sommeren. Vi er med på hans avskjedsgudstjeneste samt på Det grønnes i åsen, som i år er lagt til 21. mai. Vi er spente på hvem som blir ny kantor i Grønnåsen!

I Pinsehelga får vi besøk fra kirkekoret på fra Hvammstangi på Island. Vi besøkte dem i 2014 og satser på å gi dem samme hjertelige velkomst og gjestfrie opphold som det de ga oss – følg med for videre informasjon! Begge korene deltar i gudstjenesten i Grønnåsen på 1. Pinsedag den 4. juni.

Midnattskonsertene i Tromsdalen kirke er i år lagt til 15. – 17. juni.