Hva skjer våren 2019?

Foto: Terje Hellemo

Våren 2019 fikk en pangstart da vi sang på ordinasjons-gudstjeneste for en fullsatt Grønnåsen kirke da en av våre trofaste sangere gjennom mange år, Svenn A. Nielsen, ble ordinert til prest den 6. januar. Det var en ekstra høytidelig og gledelig anledning å være med på. Videre utover semesteret byr det seg stadig nye utfordringer for oss. 

I mange år har koret medvirket på de populære Midnattsolkonsertene i Tromsdalen kirke («Ishavskatedralen»), alltid i starten av juni. I år prøver vi noe nytt, vi har nemlig blitt tildelt konserter allerede i månedsskiftet februar/mars. Da er det ikke midnattsol, men Nordlyskonserter. Datoene er fra torsdag 28.2 til og med lørdag 2.3. Konsertene starter kl 23. På programmet står blant annet norske Ola Gjeilos vakre verk «Northern lights», noe vi virkelig gleder oss til å fremføre. Det vil også bli en smakebit på det som blir vårens store konsert i Grønnåsen når vi fremfører «Agnus dei» fra Messe av Steve Dobrogosz. Messen skal fremføres i sin helhet lørdag 25. mai på en stor konsert i samarbeid med Ishavsguttene, Harald Bakkeby Moe og et sammensatt strykeorkester. Solist på piano blir vår egen Robert Frantzen.

Som vanlig medvirker koret også på gudstjenestene i Grønnåsen kirke, en gang hver måned. Datoene for dette er i vår 6.1 (ordinasjon av Svenn A. Nielsen), 3.2 (markering av Samefolkets dag), 24.3 (Maria budskapsdag), 21.4 (korgruppe på 1. påskedag) og 26.5 (Det grønnes i åsen-søndagen).

Kunne du tenke deg å synge i Grønnåsen kirkekor? Ta kontakt med vår dirigent Hanne-Sofie A. Frantzen på epost kirkekorstyret(a)gmail.com