Hva skjer høsten 2018

Høsten er allerede godt i gang, og koret medvirker som vanlig på gudstjenester i Grønnåsen kirke en gang hver måned.

Vi har akkurat feiret innsettelsen av Ann Christin Elvemo som ny sogneprest og Annimari Pelli som ny kantor i Grønnåsen menighet. Nå ser vi videre fram mot dette:

4.11 er det Allehelgenssøndag, og vi arrangerer igjen Evensong for alle som har lyst til å komme. Evensong etter anglikansk tradisjon er en kort kveldsgudstjeneste med tekstlesninger og mye korsang. Vi skal også  minnes de i menigheten som har gått bort det siste året. Liturger er Ann Christin Elvemo og Mari Johanne Dahl, Hanne-Sofie A. Frantzen leder koret og spiller orgel. Varmt velkommen til Grønnåsen kirke kl 19!

9.11 medvirker vi på Regnbuemesse under Tromsø Pride i domkirka sammen med domprost Stig Lægdene. Robert Frantzen medvirker på piano, Hanne-Sofie dirigerer og spiller fløyte.

16.12 synger vi jula inn kl. 11 i Grønnåsen kirke og gjentar suksessen fra i fjor. «Det synges i åsen» er en julesanggudstjeneste etter finsk oppskrift, hvor fokuset ligger på at vi synger de kjente og kjære julesangene sammen. Annimari Pelli leder koret.

Så går vi inn i det nye året og innleder vårsemesteret allerede den 6.1, da blir det ordinasjonsgudstjeneste i Grønnåsen for Svenn A. Nielsen, mangeårig sanger i kirkekoret, og vi skal være med og feire hans store dag.

Til våren skal vi også holde konsert i samarbeid med Ishavsguttene og Harald Bakkeby Moe, kirkekoret skal fremføre blant annet Messe av Steve Dobrogosz for kor, piano og strykere!