Hva skjer høsten 2019?

Høsten er i gang i Grønnåsen!

Foto: Christian Bakstad

Høsten er kommet og kirkekoret er i gang med øvelsene. Vi jobber som vanlig jevnt og trutt framover og det første som skjer er at vi synger på høymesse i Grønnåsen kirke søndag 25. august kl 11. 

I høst skal det markeres at Kirkelig Utdanningssenter i Nord (KUN) fyller 20 år. Vi har gjennom mange år samarbeidet med KUN gjennom å være praksiskor for kirkemusikkstudentene på kantorstudiet. Mang en kantor har blitt uteksaminert derfra, noe vi er svært glade for å bidra til! Det blir Jubileumsgudstjeneste i Tromsø domkirke onsdag 30. oktober kl 18. Musikalsk leder er Ivar Jarle Eliassen, koret vårt ledes for anledningen av Ragnhild Strauman. Og i år som i fjor skal vi også delta på Regnbuemesse i Tromsø domkirke fredag 15. november kl 20, i forbindelse med Tromsø Arctic Pride. 

Søndag den 8. desember blir det julekonsert i Grønnåsen kirke sammen med Kammerkoret Ultima Thule og deres dirigent Ivar Solberg.  Det blir også julesanggudstjeneste søndag 15. desember kl 11, som vi kaller «Det synges i åsen«, som vår kjære kantor Annimari Pelli har tatt med seg fra Finland. Da synger vi sammen kjente og kjære advents- og julesanger.

I høst vil vi også starte innstuderingen av to flotte korverk som skal fremføres på konsert i mars: James Whitbourns «Son of God mass» for kor, orgel og sopransaxofon, samt Morten Lauridsens «Lux Aeterna» for kor og orgel.

Datoene for kirkekorets medvirkning på gudstjenester i Grønnåsen i høst er: 22. september, 13. oktober, 3. november og 15. desember.

Vi trenger flere sangere på alle stemmer. Ta kontakt med oss – kirkekorstyret(a)gmail.com